Forum www.bewet.fora.pl Strona Główna www.bewet.fora.pl
Wszystko o zwierzętach.
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

air max tn 8 Simplest Spaghetti Bolognese Recipe E

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.bewet.fora.pl Strona Główna -> Informacje i opinie.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ridle428fy




Dołączył: 14 Mar 2011
Posty: 43
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: England

PostWysłany: Czw 12:39, 14 Kwi 2011    Temat postu: air max tn 8 Simplest Spaghetti Bolognese Recipe E

Spaghetti Bolognese Ingredients [link widoczny dla zalogowanych]2 pounds mince (not lean or low fat mince as it affects the taste)1 onionTwo beef stock cubesPacket of frozen peas3 medium sized carrotsApproximately 6 large mushrooms or 12 button mushroomsOne tube of tomato pureeSmall amount of olive oilSmall amount of black pepperGarlic powderDried mixed herbsFour small fresh bay leavesSprig of fresh parsleySpaghettiParmesan cheese (fresh or ready to serve).EquipmentHob or gas ringTwo large saucepansLarge jug/panSpoons etcPreparationThinly slice the onion and then chop it into small chunks.Chop the carrots into thin slices.Chop the mushrooms into small chunks. The amount of mushrooms used depends on personal taste.Place the stock cubes in a large jug or pan and add one pint of boiling water. Mix together with a spoon or fork until the stock cubes have dissolved.CookingUsing a low heat on the hob and a large saucepan, brown the onion gently in olive oil.When most of the onion slices have browned, add the mince to the mixture. Mix the onions and mince together.Brown the mince over the same low heat until it has turned from red to grey.Add the stock to the pan and stir thoroughly.Add two twists of black pepper and two shakes of garlic powder.Squirt the tomato puree into the pan using three long squirts of the tube.Take two heaped dessert spoonfuls of dried mixed herbs and place in the pan.Stir the mixture together thoroughly.Add the chopped carrots and chopped mushrooms to the mixture.Add the four bay leaves to the pot.Thoroughly stir the mixture together.Bring the mixture to the boil on the hob.Reduce the heat to low/medium (so that the mixture is simmering very gently) and cook for at least 1.5 hours.When the carrots are soft and the liquid has condensed by at least a third, the bolognese sauce is ready.Add the frozen peas and cook for five minutes.SpaghettiPlace spaghetti in a pot with a dash of olive oil.Add boiling water to cover half of the pot and use a pinch of salt.Cook over a medium heat until spaghetti is soft (texture of spaghetti will vary according to taste).To Serve Spaghetti spaghetti onto a plate and partially cover with bolognese sauce.Serve with parmesan cheese (grate fresh cheese or buy ready-to-serve).Top with a sprig of fresh parsley to taste.
Also known as pasta bolognese [link widoczny dla zalogowanych], spag bol or spaghetti bolognaise [link widoczny dla zalogowanych], bolognese recipes are simple to prepare and require little attention when cooking. Any leftovers from the bolognese sauce recipe can be served with toast or simply with potatoes.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.bewet.fora.pl Strona Główna -> Informacje i opinie. Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin